OM OS

OM OS 2019-05-13T07:46:38+00:00

Inspirations foredrag

Hvis formålet er, at foredraget skal være ren inspiration eller en pause i en travl hverdag, så fortæl foredragsholderen, hvorfor I har brug for at blive inspireret og fortæl, hvilken slags humor, der normalt går hjem. Så kan foredragsholderen sætte baren og humoren på det rette niveau.

Kick Off

Et kick-off kan betyde, at man ønsker at tage et skridt fremad. Dette kan indebære, at man gennemgår planer for fremtiden, får en frisk start, som er med til at øge sammenholdet i gruppen.

Når du booker foredragsholdere ved et kick-off, er det især vigtigt at tale om den nuværende og den forestillede fremtid. Giv foredragsholderen et klart billede af formålet med dagen og foredrag.

Styrke en besked

Det er almindeligt at bruge eksterne foredragsholdere til at forbedre eller levere en vigtig besked. Ofte har en ekstern indlægsholder større gennemslagskraft og kan derfor tilføje ny viden og indsigt til gruppen.

Her er det vigtigt at tale om, hvilken effekt du forventer på kort eller lang sigt, og om foredragsholderen vil bringe nye ideer og give konkrete redskaber og færdigheder eller styrke en besked.

Flere foredragsholdere der samarbejder om at skabe en god konference

Oplys venligst foredragsholderen om det på forhånd, hvis der er andre interne eller eksterne foredragsholdere på programmet, og hvad de vil tale om.

Dette giver foredragsholderen mulighed for at bygge videre på de andres indlæg uden overlapning.

Hvis du synes, at det er svært at finde de rigtige foredragsholdere, så ring gerne til os. Vi hjælper gerne med råd og vejledning.

Booking Forespørgsel

Detaljer for arrangement
Ring til os